Sunday, May 27, 2012

For the first time. Macaron.

Lin tak pernah makan macaron, teringin sangat nak try.
Kalau nak beli online, ada minimum order and costly sikit la.Tapi, nak dijadikan cerita, semalam Lin pergi AEON Tebrau and ternampak banyak gila macaron dekat Delifrance. Dengan excitednya Lin terus beli caramel macaron. Sekeping RM3.70.
(>______<)"
Sedap, luar macam keras and dalam lembut sikit. 
Rasa dia manis, even Lin ni sweet tooth memang tak boleh makan banyak-banyak. Cepat muak.
Korang pernah try tak macaron? share la dengan Lin experience korang.
(^______^)"

3 comments:

ary_lee said...

sanggup ary nek ktm pi empire semata2 nak pi mkn macaroon dulu^^

mairah cadburry said...

ya Allah, mmg penah makan tapi manis sgt, atoyai, membazir je :(

AmyZana said...

Pernah! Macaroon dkt Harrods paling sdp! ^^
Tp harga mahal lg lah dr delifrance. Tp macaroon die sdp ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...