Monday, May 14, 2012

Beli-belah.

     Baru balik makan dekat Restoran Tomyam Batu 6, and terus pergi Giant nak cari shower foam Shokubutsu yang murah tu. Semalam tengok iklan dekat paper, kat Giant ada jual shower foam murah. Normally 600ml dalam RM8++. Ni RM4++ jeTapi hampa, dah habis. So, beli sikit barang-barang yang diperlukan macam sabun cuci pinggan. 
     Seri Murni Masak Lemak dengan santan tu nanti nak masak lemak kobis, favourite Lin. Segera je. Mesti musykil kan kenapa Masak Lemak pun nak beli perencah segera? Cerita dia macam ni, bukan Lin tak pandai masak, kalau tak pandai sekali pun boleh tanya ibu or google je kan? Buku resepi pun ada. Cuma setiap kali Lin masak, tak sama macam ibu masak. Walhal bahan semua sama. *air tangan tak sama agaknya*. Last 2 years, Lin nak try beberapa pes Seri Murni and beberapa jenama lain. Bila dah try, nyatalah pes Seri Murni yang paling best. Rasa macam masakan ibu (^______^). Nyumnyumnyum.
     Walaupun hari ni last paper, Lin tak tahu kenapa Lin macam blur and tak ada mood. So I buy some "mood-lifter" *alasan, walhal memang suka junk food*. Chachos, favourite! Cadburry untuk my hubby, juice and V-Soy. 
     Beli 2 keping Pantene, Intensive Treatment for hair. Sekeping RM1 je beli dekat Giant. Tak payah beli yang besar, bukan selalu guna pun~ Nak buat "Pampered Time" dari hujung kaki sampai hujung rambut. Really need it right now.
      
Nak survey susu mengandung yang paling best.

3 comments:

Keyha said...

omg. are you preggy? Tahniah kak!

#ciksuzlin said...

@Keyha Not yet. Not yet.

Hanif said...

Selamat membeli belah ...hehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...