Friday, April 27, 2012

SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI

Segmen kedua by Abang Ben!
Apa yang korang kena buat ialah ( mereka yang join segmen ni ) , sila ke blog rakan lain yang join segmen ni dan tinggalkan komen di blog mereka berdasarkan pemerhatian korang mengenai blog mereka , sepintas lalu .. BEST atau TAK BEST ! Kemudian terpulang pada blogger tu nak balas kembali atau tidak .. INGAT !! TINGGALKAN URL ENTRI KORANG KAT BLOG MEREKA YANG KORANG DAH MASUK untuk mereka kembali menjejakinya .. Hanya mereka yang join segmen ni saja , korang layan.. Yang tak join , wat dek jer .. Sekian
Tarikh Tutup: 9 Malam ni.

28 comments:

Anis Athia said...

blog awak BEST, jom ke blog saya pula http://anisempoi.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

Hanif said...

Aku tak join tapi nak komen gak..hahahah
Selamat blogwalking...
Vote Me For Blogger Of The Year

Amanina said...

blog awak best. hee :D

jom la komen blog sy :DD

http://amaninajailani.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

AlyNn NyzAa said...

best~ ^^

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Mish Meeniey said...

jalan jalan sini. blog yang bez :) jum pi sini plak http://mishmeenieyempire.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

deno said...

best dan best! :)

blog deno mcm mana? ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Ain Zuhairi said...

Dari segmen sama dan balas kunjungan anda..

Blog ni memang BEST :D

EYFAalias said...

best best :D

just A story (: said...

bestt :)

Fadzmie Mohamad said...

BEST! Sedap mata memandang. ;)

hatiAMIRA said...

best just layout je mcm serabut sikit :)

9n0L4 said...

BEST! sampai terus follow. 320. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

AyuInsYiraH said...

best...

singgah dr segmen abg ben juga...
http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Zamani said...

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-blogger-seluruh-dunia.html

kosong.simple. best

Yana_Nana21 said...

Blog yg best !

Mieya Atiera said...

best.

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/mood-membalas-komen-boleh-hilang-bila.html

Cik Nur said...

besttt.!!
nur selalu singgah sini..

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

Al Kisah said...

best, sbb mengamalkan konsep putih

http://saedramadhan.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

deno said...

blog nie sedap mata memandang sbb putih bersih dan tak serabut :)

cyda said...

BEST (Y) ^^V

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

MISS Z BERCELOTEH said...

BEST!!
blog miss z mcm mna pula?

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Faizul Osman said...

best!!!

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/tips-ke-matrikulasi-kmns-terbaik.html

AyueJean said...

Best..... Simple dan ringan..

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

Lily said...

Best! Simple jek ^_^

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

::CIK LYNN:: said...

blog awak BEST! =)tp kalu bleh kmas widget2, mst lg best...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

eyka said...

singgah sini … dari segmen yang sama ….
best and kemas ….
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Emma said...

Yuhuu emma here, Blog nie BEST AND SIMPLE =)

Nisa said...

Blog best :]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...