Saturday, April 21, 2012

Felt Owl a.k.a. Burung Hantu

     
     Kita tak boleh tidur semenjak dua menjak ni. Tahap imun merudum jatuh. Hari tu baru baik demam, this time sakit perut pula sampai 3 hari. Of course, dehydration yang teramat sampai rasa nak pitam. (>____<)"    Tengah-tengah malam asyik terjaga sebab pening kepala. *membebel*
     Berbalik pada tajuk entri ni. Malam ni Lin tak boleh tidur lagi. So I've decided nak buat owl felt. Tangan bukan tangan seni, tapi kalut sangat nak buat. Last time buat felt flower, boleh dikatakan cantik la juga. *masuk bakul angkat sendiri*
Start dengan gunting-gunting template yang kita dapat dekat sini.
Assemble, then start jahit.
 But suddenly Lin tak tahu nak bubuh mata dia macam mana.
Sleepy owl?
or
Wake-up owl?
Nampaknya Lin kena tunggu Encik Qushaiey bangun esok pagi baru tanya dia and sambung habiskan projek jahit menjahit ni.

Good nite peeps!

3 comments:

Cik Nur said...

aloo..comei..nanti dah siap tunjuklah..!

Hanif Idrus said...

Rajinnya..dari gambar cantik sekali..
Ni ler tangan tak berseni yek..hehehe
Please Vote me Blogger Of The Years

Anonymous said...

What broad daylight isn't today?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...