Friday, April 6, 2012

Burger King Medan Gopeng, AEON Station 18 and Felt craft.

     Kelmarin ayah datang Ipoh dengan Cik Jo [his brother, of course, my pakcik] atas urusan kerja. Of course la kita excited kan. Lama tak jumpa family, tak balik JB and homesick lagi. Tapi ayah datang sekejap je, after lunch ayah dah nak balik KL pula. (T_____T)"
     Lepas tu kita pergi Tun Razak Library Ipoh, baca majalah sambil tunggu my husband habis kelas pukul 4. Seronok tau library ni, banyak magazine. But sadly, susah nak tengok orang melayu dekat library ni. (>_____<)" Orang Melayu lebih suka beli buku and baca dekat rumah kut. *postitif* huhuhu. Dalam pukul 4.15 pm my husband datang jemput and kami terus pergi Burger King dekat Medan Gopeng.
Lin suka sangat Mushroom Swiss burger ni. Hari-hari makan pun tak apa. (>______<)" Lepas perut dah kenyang, kami pergi AEON Station 18 pula. Meredah hujan, semata-mata nak beli:

FELT.
     En. Qushaiey teruja tengok mobile burung hantu ni and suruh kita buatkan untuk dia (+______+)".
Kita bukan pandai pun. Nanti dah siap kita share. OK? 
(^________^)"

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...