Sunday, March 25, 2012

Sun-day :)


     Just got back from Giant Tambun [depan rumah je]. Beli lunch [nasi+kacang panjang] and groceries sikit. Tak ada idea nak beli apa, sebab barang kat Giant tak best. Usually we went to Tesco beli itu ini. As my incik hubby went to SP, tak dapat la pergi jauh-jauh, barang pun tak boleh beli banyak sebab kita naik motor je (>____<). Kami beli ni:
Roti dengan Nutella; sebab kami suka makan roti, Nestum, jus, telur dengan mi kuning untuk buat mee rebus. Tak tahu nak buat bila mee rebusnya. Nak makan sorang-sorang, macam sedih je. Kena tunggu incik hubby la nampaknya. 

korang dah makan?

Nak Menang baucer buku PTS berjumlah RM5300? Klik sini ♥ 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...