Wednesday, March 21, 2012

Sick.

     Since last week aku rasa tak sihat; demam, sakit tekak, pening kepala etc. Tapi minggu ni, Alhamdulillah demam dah kebah cuma tinggal sakit tekak and pening-pening lalat sikit. Normally, dua tiga hari lepas makan antibiotik sakit tekak aku hilang, but this time memang sakit tak boleh tahan. Nak tidur malam pun tak nyenyak, nak makan pun sakit sebab susah nak telan. Semua petua aku dah amal; termasuklah kumur air garam bagai. Tak hilang-hilang juga. 
     So, semalam aku pergi Klinik Kesihatan. Doktor presribed Amoxycillin pulak [Last week EES 400mg bd]. Aku minta Difflam Gargle sekali.
     Hari ni, aku cuti. Take a good rest. Hope by tomorrow, boleh sihat. ngeh~ :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...