Tuesday, March 6, 2012

Nur Medina. ❤❤❤

Ok. Now ni aku dah officially jadi "Mak Lang"
pfftt~~~!
Macam yang kami rancang, weekend lepas kami pergi melawat cucu sulung family ni.
[both pic from her mom facebook]
Ma feelin'
Well, instead the fact aku terasa tua, of course I'm SUPER excited nak tengok baby ni.
Tahu tak perasaannya bila ada dekat dengan baby? 
*can't explain*
Heaven. 
Damn Those Maternal Instincts.
See~ she talks to me.
Bila agaknya aku nak jadi ibu ek?

2 comments:

NOOR FATIN said...

comelnya lin.. waaa aku pun tertanya2 bila aku nak jadi ibu.. hehehehe

Azhafizah[フィザ] said...

comel anak buah maklang suzlin ni ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...