Thursday, March 1, 2012

New Addiction. Game.

     Cepat je masa berlalu. Cuti pun tinggal 3 hari je, next week dah kena pergi TDM dept. Tak ada buat apa yang menarik pun cuti seminggu ni. Nak merayap pun tak ada geng sebab Encik Qushaiey ada mid sem exam sepanjang minggu ni. Nak balik JB pun, bukan ada apa nak buat. Adik-adik, kawan-kawan bukan cuti. Balik-balik nanti, confirm tidur je memanjang. Tapi InsyaAllah, esok kami balik Sungai Petani. (...lagi? (T____T)) sebab nak tengok family baru. Baby Medina.
     Oh. Sebenarnya entri ni nak cerita pasal my current addiction. Bukan new sangat la. Dulu masa zaman kanak-kanak pernah main. Dah bosan main Pokemon, Harvest Moon, etc. this time main game Zelda: The Minish Cap pula. Korang ada main tak dulu? Seronok kan?
Kalau dulu, game macam ni paling lama 2 hari dah settle. Tapi hari ni dah masuk hari ke-4 main game Zelda tak habis-habis. Yelah, dulu main game tak berhenti-henti. Sekarang~ baru main game sikit:
"Alamak, baju tak basuh lagi,"
"Alamak, note tak baca lagi,"
"Alamak, assignment tak buat lagi,"
"Alamak, rumah belum kemas,"
"Alamak, anak nangis"
     Ok fine. Statement last tu tipu. Banyak sangat "Alamak" nya kan? Hahaha. Ok. Ini semua satu alasan~ padahal dah tak terer main. Asyik sangkut je. Why a~~~~?!?! Dulu Halflife, CS, relax je main. Ini setakat game gameboy yg pfft~~! pun susah nak lepas kan?
     Oh damn. I miss those days~


note: pasal main HL, CS tu saya tipu. saya xrelax. selalu jerit-jerit kat team sebab selalu salah tembak. ketuk-ketuk mouse lagi. zaman paling seronok zaman kanak-kanaklah kan..no worries~

1 comment:

  1. hehehe , lom pena men gi game tu :)
    Anda ditag :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/03/segmen-blogwalking-follow-by-syiera.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...