Friday, March 9, 2012

Mumbling.

 
     Ok. Kebelakangan ni, kepala aku macam serabut. No, no. Currently aku tak ada masalah pun. Cuma aku terfikir, lepas aku grad ni aku nak buat apa? nak kerja? nak study? I still can't decide, but at the same time aku tak sabar nak penuhi impian aku; nak ada rumah sendiri, ada anak, hantar parent pergi haji and so on and so on. I just can't wait. Patut ke aku kerja dulu? 
     Ok. Sebenarnya motif entry ni adalah untuk aku curah apa yang ada dalam isi kepala. Duh. but I'm not good with words. yadayadayada~

1 comments:

Khuzrin Kamarudin said...

Rileks.. Nanti-nanti eloklah tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...