Thursday, March 15, 2012

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

Serious. Geram dengan kebanyakkan orang yang mulut macam longkang and jenis bercakap ikut sedap mulut. Geram dengan orang yang tak boleh diharap. Geram dengan orang yang tak memahami kita.
Problem. Benda yang terbuku dalam hati ni tak sama apa yang terluah dekat bibir. Kadang-kadang dekat blog terluah juga, tapi hint-hint je. Nak curah semua, nanti jadi permusuhan pulak. kan? Hahaha.
Seriously, apa yang terbuku dekat hati boleh develop nafsu  makan terlampau.
Contoh: Hari ni dah makan 6 kali, sekarang pukul 8 malam, still lapar like hell macam nak makan orang.

5 comments:

Pka Rahim said...

jemput join segmen pka

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

tq :)

Dieyna said...

Sabor2.. jangan diikutkan sangat geram tu..

Aine Ainun said...

6kali?? wah hebat!

badan maintain takpe=)

Firdaus said...

┬─┬ノ( º _ ºノ)

whoa2, chill2.. kesian kat meja tu..

NOOR FATIN said...

sabar la lin.. sabar2.. huhu..

aku kalau tension pun makan makan makan. punah diet..