Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Kita join segmen Abang Ben lagi~~~~!
BEN ASHAARI

Kenapa perlu kritik blog saya?
Penambahbaikan, indeed.
v(^______^)v

Jom join sekali?
Tarikh tutup, sebelum pukul 7 malam ni.

7 comments:

Cik Anis said...

nice blog :) jom komen cik anis pulak..
jangan lupa follow ya
;)

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

dah best da blog ni


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

CikMunBlogger said...

semua da ok . apa kata bloglist letak dkat bawah follower widget . lagi kemas ! ^_^

jom !
kritik blog mun . ^_^
kritik laa puas puas okay . :)

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

miSs tyNa said...

macam lmbat loading je ..
ke tenet lembap ?
haha, apa2 pun dtg kritik blog sy ^^

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se pelu tambah wane lg dalm blog ni baru bsinar hehe tq :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

apisv2 said...

Salam, dtg nak jenguk blog ni ;p
jgn lupa usha balik ;D
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html