Tuesday, February 14, 2012

SUPER BANYAK!

Banyak benda nak update tapi kebelakangan ni tak sempat nak update blog sebab busy yang teramat. 
Assignment ada 3, kena buat research sorang-sorang lagi. 
*nanges*
Hope within this week boleh siap dua assignment lepas tu boleh focused dekat paper and research.
Yang paling sedih, time-time macam ni lah semua penyakit nak datang.
*stress*
kepala sakit, tekak sakit, kaki sakit. 
*nanges*
nak telan propolis satu botol lepas ni.

[note: random]

3 comments:

Mia Liana said...

sabar..... jangan tensen2. buat satu demi satu, nanti lama2 siap juga semuanya...

Hanif said...

ni semua gara2 stress ni....semua penyakit datang..
Tarik Nafas dalam-dalam ...lepaskan...
dah OKkan!!

NOOR FATIN said...

rehat banyak2 lin. jgn push semua sekaliguss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...