Thursday, February 23, 2012

Semalam.

Semalam pergi jumpa lecturer kejap dekat kolej, then pergi Ipoh Parade nak breakfast cheecheongfun. Kena pergi makan sorang-sorang as my ❤ ada kelas sampai pukul 1.
*Forever Alone Level: 100*
Sambil tunggu dia habis kelas, aku merayap pergi Popular baca buku free.
ngeh~
Sedar-sedar je dah pukul 1 lebih.
Then we lunch together dekat foodcourt then balik.
Before balik aku sempat menghabiskan duit pula dekat Etude House.
Eye mask, hand mask and foot mask.
Normally aku jarang beli barang dekat Etude ni, tapi bila time-time offer macam ni susahlah nak resist.
*alasan*
Petang, kami pergi ke pekan..lagi!
Makan Popia SS Ali.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...