Monday, February 27, 2012

Overcoming Monday Blues.

Wear sexy lingerie. No, just kidding. Ha!
Minggu ni, aku cuti \(^_____^)/
tapi my hubby ada exam sampai hari Jumaat.
hohoho.
So to cheer him up, aku temankan dia dekat kolej dari pagi sampai pukul 4 then pergi tengok movie dekat Ipoh Parade, cerita yang dia nak tengok sangat dari hari tu.
>THIS MEANS WAR<
Lepas habis tengok wayang, dalam perjalanan balik rumah, hujan pulak.
Stranded.
[kami naik motor je]
Singgah sekejap dekat Restoran Sabar Menanti, makan burger.
Burger Daging Special, RM4.80.
A little bit overpriced, sebab kalau dekat Pasir Gudang I can get this same thing dengan harga RM2.50 w/ fries of course. Seriously. Burger siap ada cheese.
*miss home. sobsob*
Ingatkan nak balik JB, tapi budget this month tak cukup pulak.
(T_______T)"
Main game Zelda asyik tak lepas-lepas kat sekor bos nama Octorok.
(T______T)"

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...