Monday, February 27, 2012

Overcoming Monday Blues.

Wear sexy lingerie. No, just kidding. Ha!
Minggu ni, aku cuti \(^_____^)/
tapi my hubby ada exam sampai hari Jumaat.
hohoho.
So to cheer him up, aku temankan dia dekat kolej dari pagi sampai pukul 4 then pergi tengok movie dekat Ipoh Parade, cerita yang dia nak tengok sangat dari hari tu.
>THIS MEANS WAR<
Lepas habis tengok wayang, dalam perjalanan balik rumah, hujan pulak.
Stranded.
[kami naik motor je]
Singgah sekejap dekat Restoran Sabar Menanti, makan burger.
Burger Daging Special, RM4.80.
A little bit overpriced, sebab kalau dekat Pasir Gudang I can get this same thing dengan harga RM2.50 w/ fries of course. Seriously. Burger siap ada cheese.
*miss home. sobsob*
Ingatkan nak balik JB, tapi budget this month tak cukup pulak.
(T_______T)"
Main game Zelda asyik tak lepas-lepas kat sekor bos nama Octorok.
(T______T)"

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...