Saturday, February 18, 2012

One Week Update.

#Last Saturday
Our 1st Anniversary. Start with this, and ends with this. My ❤, sakit kepala the whole day. Hampa. There it goes my anniversary plan~ (T_____T)"
#Last Sunday
I went to Mary Kay Makeup Workshop @Hillcity Hotel. Try produk kecantikan and makeup dia. Sorry, tak banyak gambar. My head went crazy halfway through! Sakit kepala. dang!

Then dalam pukul 3 petang, lunch dengan ayah dekat Restoran Simpang 3. Ayah belanja. Nomnomnom.
Malam, pergi JJ [Jaya Jusco] makan aiskrim Baskin Robbins.
Percuma je, guna voucher Baskin Robbins yang aku menang Disember lepas.

 
#Monday
Petang pergi rumah Syamsiah [my friend] discuss pasal Group assignment.
#Tuesday
Interview patient [w/ lymphoma] dekat ward. Kesian dia [patient], dahlah ada asthma and diabetis juga.
#Wednesday to Friday 
This week asyik kena kerja dekat kaunter 8 je. [The most busiest counter, I think] sebab tak akan sempat duduk 2 minit pun, tak macam counter lain *nanges* Tak apa. This week last dekat OPD. Next week kat TDM pulak. Petang, since dari hari Isnin kena pergi Mini Pharmacy. Seronok juga. (^_____^)
Jumpa baby cradle Fify ni. RM10 je. Nak beli ke tak ek? untuk baby Medina :)
*update*
Dapat 2 Tiket Wayang free dari Papermate and free sample Safi Rania!
#Now what?
Saturday. Hari yang paling aku suka.
Hari ni nak 2nd round guna baucer buku 1 Malaysia.
yeah~!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...