Saturday, February 18, 2012

One Week Update.

#Last Saturday
Our 1st Anniversary. Start with this, and ends with this. My ❤, sakit kepala the whole day. Hampa. There it goes my anniversary plan~ (T_____T)"
#Last Sunday
I went to Mary Kay Makeup Workshop @Hillcity Hotel. Try produk kecantikan and makeup dia. Sorry, tak banyak gambar. My head went crazy halfway through! Sakit kepala. dang!

Then dalam pukul 3 petang, lunch dengan ayah dekat Restoran Simpang 3. Ayah belanja. Nomnomnom.
Malam, pergi JJ [Jaya Jusco] makan aiskrim Baskin Robbins.
Percuma je, guna voucher Baskin Robbins yang aku menang Disember lepas.

 
#Monday
Petang pergi rumah Syamsiah [my friend] discuss pasal Group assignment.
#Tuesday
Interview patient [w/ lymphoma] dekat ward. Kesian dia [patient], dahlah ada asthma and diabetis juga.
#Wednesday to Friday 
This week asyik kena kerja dekat kaunter 8 je. [The most busiest counter, I think] sebab tak akan sempat duduk 2 minit pun, tak macam counter lain *nanges* Tak apa. This week last dekat OPD. Next week kat TDM pulak. Petang, since dari hari Isnin kena pergi Mini Pharmacy. Seronok juga. (^_____^)
Jumpa baby cradle Fify ni. RM10 je. Nak beli ke tak ek? untuk baby Medina :)
*update*
Dapat 2 Tiket Wayang free dari Papermate and free sample Safi Rania!
#Now what?
Saturday. Hari yang paling aku suka.
Hari ni nak 2nd round guna baucer buku 1 Malaysia.
yeah~!

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...