Monday, January 9, 2012

Second week?!

Well. Well. Well~ Look what we have here, pekerja buruh berdedikasi yang buat inventori tulis dekat tangan. *cemerlang*
Start hari ni sampai 20hb aku attachment dekat stor pulak [2 minggu].
SUPER DUPER EXHAUSTED!
Salah time la, tak bernasib baik. Gila Banyak kerja nak buat sebab awal-awal tahun kena buat closing account, physical check stock etc. (>____<) Kalau attach bulan 2,3 seterusnya, kerja dah kurang, boleh la bermalas-malasan. Sekarang ni kaki rasa nak tercabut berdiri kira stok dari pagi ke tengah hari, rehat dan sambung lagi sampai petang. Kalau buat ramai-ramai tak apa, ni satu gudang kami berdua je kira.
*kes buli ke apa*
Dua minggu macam ni boleh mati. Dahlah lepas ni kena attach dekat Out Patient pula. *nanges* 
Belajar farmasi dah la susah, kerja pun susah.
*complaining. complaining. complaining*
Nak sambung education degree lah lepas ni, nak jadi lecturer. Tak hingin aku kerja bersusah payah macam ni.
*nanges guling-guling*

note: jadi lecturer senang ke?

3 comments:

  1. jadi lecturer pun susah hehehe... dapat studet banyak songeh pulak, nak marking paper test/quizes budak huisyy pening2

    ReplyDelete
  2. kerja kat mana ni??

    awal tahun memang cam tu lah.. memang byk koje kan.. terutama bila nak tutup akaun.. kerja dgn penuh dedikasi.. cepat siap kerja, & report.. cepat org atas bleh buat koje.

    ReplyDelete
  3. hehe tia pun ada gak cita-cita nak jadi lecture , tapi awal2 lagi dah kena lecture gan mum , dia kate susah . haha . kena tanda banyak assigment . itu ini . hehe , tappi tia minat gak teaching . haha , alamad jadi cikgu jela . nak jadi cikgu sek men , takberani pulak sebab budak2 nakal . haha *doakan tia 11A spm . amin

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...