Monday, January 9, 2012

Second week?!

Well. Well. Well~ Look what we have here, pekerja buruh berdedikasi yang buat inventori tulis dekat tangan. *cemerlang*
Start hari ni sampai 20hb aku attachment dekat stor pulak [2 minggu].
SUPER DUPER EXHAUSTED!
Salah time la, tak bernasib baik. Gila Banyak kerja nak buat sebab awal-awal tahun kena buat closing account, physical check stock etc. (>____<) Kalau attach bulan 2,3 seterusnya, kerja dah kurang, boleh la bermalas-malasan. Sekarang ni kaki rasa nak tercabut berdiri kira stok dari pagi ke tengah hari, rehat dan sambung lagi sampai petang. Kalau buat ramai-ramai tak apa, ni satu gudang kami berdua je kira.
*kes buli ke apa*
Dua minggu macam ni boleh mati. Dahlah lepas ni kena attach dekat Out Patient pula. *nanges* 
Belajar farmasi dah la susah, kerja pun susah.
*complaining. complaining. complaining*
Nak sambung education degree lah lepas ni, nak jadi lecturer. Tak hingin aku kerja bersusah payah macam ni.
*nanges guling-guling*

note: jadi lecturer senang ke?

3 comments:

Ardini Humaira said...

jadi lecturer pun susah hehehe... dapat studet banyak songeh pulak, nak marking paper test/quizes budak huisyy pening2

kakyong said...

kerja kat mana ni??

awal tahun memang cam tu lah.. memang byk koje kan.. terutama bila nak tutup akaun.. kerja dgn penuh dedikasi.. cepat siap kerja, & report.. cepat org atas bleh buat koje.

tiaLAURENN said...

hehe tia pun ada gak cita-cita nak jadi lecture , tapi awal2 lagi dah kena lecture gan mum , dia kate susah . haha . kena tanda banyak assigment . itu ini . hehe , tappi tia minat gak teaching . haha , alamad jadi cikgu jela . nak jadi cikgu sek men , takberani pulak sebab budak2 nakal . haha *doakan tia 11A spm . amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...