Sunday, January 1, 2012

My 2012 Resolution.

Bye-bye 2011. Welcome 2012. (^o^)丿

Banyak benda dalam kepala ni nak fikir. Preparation untuk praktikal kat hospital satu apa pun tak buat lagi. Macam-macam feeling ada; sedih sebab cuti dah habis, excited nak pergi praktikal, takut, etc. Wishlist pun dah semakin panjang.
Apa-apa pun, hidup mesti diteruskan ;] 
* optimism di tahun baru*
enough said, THIS IS MY 2012 RESOLUTION:

#1 Have more "ME" time. Learn to relax and give myself a break.

#2 Organize, Organize, organize.

#3 Jadi Muslimah yang lebih baik dari semalam untuk family, masyarakat, agama dan negara. (^o^)

#4 Jaga kesihatan. Watch what you eat and more exercise!

#5 Increase OPTIMISM level.

#6 Study+Read more, more and MORE books.

#7..lastly, increase tahap kerajinan untuk berblog! yeah~

2012, PLEASE BE GOOD TO ME.
*fingers crossed*

note:..psst..lepas ni mesti entry aku banyak berkisarkan hospital. (-__-)"

7 comments:

teko_milo said...

happy new year. (",)

Niena Sofea said...

Niena tag sis disini

http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/contamination-giveaway-by-killjoys.html

Ain Dzaya said...

selamt tahun baru dear!
semoga azam baru tercapai lagi!

kakyong said...

all the best, semoga tercapai azam nya..

#ciksuzlin said...

@teko_milo Happy New year 2 :)

#ciksuzlin said...

@Ain Dzaya TQ :) awak juga~

#ciksuzlin said...

@kakyong TQ Kak Yong :)