Monday, January 23, 2012

How I Spend My 1Malaysia Book Voucher?

Semalam:
We start our day with breakfast; @Tanjung Rambutan Railway Station.
Decided to spend our book voucher, at last!
As my hubby pun dapat baucer buku RM200 tu, so kami buat keputusan RM100 untuk beli BNF and another RM300 [which is mine] beli la buku apa-apa.
First round, RM100@MPH:
Beli Chicken Soup for the Soul; Berfikiran Postif, Life's Little Detours by Regina Brett and Chicken Soup for the Soul; Happily Ever After.
And dapat free this cute eco cup.
Hari ni:
Brunch dekat JJ. and have this nasi claypot. Kumpul tenaga untuk 
2nd round @Popular which I spend RM50 cukup-cukup.
ngeh~
Stationery set tu untuk adik ipar yang bongsu, hadiah baru masuk tadika this year and yang buku  latihan banyak-banyak tu untuk my little brother, Aliff. 
Hmm, tinggal RM150 lagi.
I guess we have to stay tuned kat Part 2 pulak kan?
(^_______^)
My Wishlist:
Maybe nak beli buku ni,
[tak jumpa lagi dekat MPH/Popular, tapi dekat Bookcafe ada]
atau ni,
77 Tip Melembutkan Hati Lelaki
[dah pegang tadi, tapi letak balik la pulak]
atau mungkin yang ini,
[..my hubby love this]
atau
BABY JOURNAL.
Not for me lah, tapi untuk kakak ipar saya yang gorgeous, soon to be mommy next month:
(^______^)
can't wait for Baby Medina, I guess.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...