Saturday, January 7, 2012

First Weekend as a Trainee .

Nothing special pun. Early morning kami pergi breakfast then balik rumah lepak-lepak. Dalam pukul 2 lebih kami pergi tengok wayang dekat Ipoh Parade. Cerita Jack & Jill.
Tak best pun. Bukan sebab aku tak suka Komedi or Adam Sandler. Cuma aku kurang suka cerita yang just by looking at trailer, kita dah tahu jalan cerita and ending dia macam mana. Uh~ new idea please. Movie nowadays sangat boring. But, to see my beloved hubby laugh hysterically, it's priceless. So, tak kisahlah. Then, we rush back home sebab pukul 6 my hubby kena pergi kerja.
(+_____+)
I went to Giant after that and buy this:
Paracetamol, as kebelakangan ni aku selalu sakit kepala. Spoil mood. So better standby siap-siap. Eyeshadow Dual Brush which cost me RM6.90 @Avon and my 2nd buy, Biore Face Milk. Esok nak pergi jalan-jalan lagi sebab my hubby cuti! yeah~~!

note:ok. kebelakangan entri sangat merepek.

5 comments:

keyha azkiya said...

akak, pcm kan boleh dapat free aje :D

#ciksuzlin said...

@keyha azkiya Tapi kita kan baru, segan nak minta itu ini (X_____X)"

sop said...

X berapa nak pahan. Hehej

cikpuanhady said...

hihi..jill tu adam sandlers jugak ek..dah lama tak gi tgk kat wyg..

#ciksuzlin said...

@cikpuanhady yup :]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...