Friday, January 6, 2012

EXTERNAL. CHECKED!


     Alhamdulillah. Dah habis one week attachment dekat External [Galenical dept.] so, next 2 weeks nanti aku attach dekat Store pula. Super Excited. Thanks Mr. David! and one more thing, my Nokia C6 is back! *habislah duit makan bulan ni. melayang RM120* sebab tu dapat snap gambar macam kat atas ni [cameranya ada autofocus] Tension guna pakai handphone slide ni. Silap sikit, ribbon rosak la apa rosak lah. Maybe after this nak tolak handphone Nokia C6 ni and beli handphone baru. Tapi tak tahu nak beli handhone apa, budget pun tak banyak.
     Finally esok dah weekend. Nak buat kerja rumah yang tertangguh. Walhal tak ada la banyak sangat sebab my ❤ tolong kemas sikit-sikit. Jadi surirumah sekejap, sebab kelas dia start lambat lagi this 16. (+_____+)" lama lagi cuti. cis.
     Uh. forgot. Ada dua assignment nak kena buat. Satu senang sikit sebab cuma kena cari prescription, boleh buat time attach dekat OPD, 23hb nanti. Cuma yang lagi satu tu kena interview patient yang ada sakit chronic. Ada je calon-calon patient yang aku nak interview, cuma type of disease dia normal sangat. HPT, MI etc. Kalau dapat patient yang Epilepsy ke, RA, Cancer etc. mesti gempak kan? Hohoho.
     Lapar pulak perut tiba-tiba bila terfikir perancangan apa nak masak esok and lusa. Malas nak keluar malam-malam, nampaknya minum Oligo Coco je lah. Esok masak simple-simple je. Makan kacang panjang, dengan sambal tempe ibu. Lusa nak buat mee rebus :] yummeh~

Note: Next month, anniversary kami yang pertama ;]

3 comments:

Qushaiey said...

Tahniah ye

Eza Boom Boom :) said...

All the best tau. Semoga bahagia selalu dengan asben awak :)

Singgah blogwalking.. hee.

keyha azkiya said...

Multi-dx pun kira chronic jugak kak :) kami dulu buat RA(Major) tapi dia ada MI, HTN gak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...