Thursday, January 19, 2012

Depression? Deal with it, like me!

Macam biasa, format cerita bergambar:
Semalam, genap sebulan aku tak makan KFC. So, aku rasa memang patut aku celebrate kejayaan tu dengan KFC. ngeh~
Semalam pergi klinik kulit kejap, pergi check mole a.k.a. tahi lalat dekat kelopak mata kiri 
*perlu ke spesifickan locationnya?*
yang makin membesar. 
Dr suruh buang and refer aku kat plastic surgery. Sampai hari ni, asyik tak sempat je nak pergi. *nanges*
This week will be my last week dekat integration store. yippi~
I will miss this place. kot. hah!
and of course, miss juga pemandangan dekat sini.
Ambil gambar pemandangan perjalanan dari stor ke main building hospital.
Lately, I'm a little bit depress.
Normally, I will cry like hell to let everything out.
*tiba-tiba bahasa omputih kan bedah~* 
If it doesn't work, aku beli biskut baby Rusk dan kemam sampai cair dalam mulut. Like seriously~ sangat-sangat membantu.
Kalau tak relieve juga, aku pergi Secret Recipe and buy and eat a lot of cake sampai muntah!
Tengah hari tadi makan Chocolate Indulgence, Pecan Butterscoth and Creme Brulee!
rasa nak makan creme brulee lagi (*_______*)
Last but not least, Alhamdulillah, siang tadi my ❤ dah claim baucer Bantuan Rakyat 1Malaysia.
Nak simpan untuk future. 
Oh man, tak sabar nak shopping buku dekat Popular and MPH Sabtu ni.

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...