Thursday, January 12, 2012

Bebel.

     Sepatutnya minggu ni dan minggu depan aku attachment dekat Stor Ubat. Tapi masuk hari ni, dah hari kedua aku kena hantar pergi Out Patient Department [OPD] sebab kekurangan staf dekat sana. Benci. Banyak benda aku nak kena belajar dekat stor, tapi kalau asyik kena pergi OPD. Apa yang aku dapat? Dahlah dekat stor 2 minggu je. Kalau esok pun kena pergi OPD juga, aku tak tahulah nak cakap apa lagi. Benci.
     Lagi 4 minggu 2 hari, our 1st anniversary. Seriously, can't wait though. Tak tahu nak beli apa untuk my ❤. Ada dua, tiga idea tapi macam normal sangat. Ada cadangan out of norm tak? (^o^)"

2 comments:

Hanif said...

Beli jam sepasang...hehehe

Eza Boom Boom :) said...

heee, g honeymoon lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...