Saturday, January 7, 2012

Beauty and Health.

(^_____^)"
Sorry, I buy cheap stuff.
#My Everyday Makeup items:
Ni memang wajib ada sebab Lin memang guna hari-hari untuk dapat effect muka plastik.
Start dengan:
1.  Hado Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion, 2. Olay Total Effect Moisturiser, 3. Biore Face Milk, 4. Johnson & Johnson Baby Powder.
5. Simple Pretty [Avon] Lip and Cheek Tint, 6. SilkyGirl Liquid Eyeliner, 7. Avon Eyeliner, 8. Silkygirl Hi-Definition Mascara, 9.Maybelline Lip balm. 
 Kalau rajin Lin tepek eyeshadow, setahun sekali. (+______+)"
 Kalau part Perfume, Lin suka beli dekat Avon or The Body Shop:
My favourite perfume, Amorito from The Body Shop, tapi dah tak ada. (T_____T) So, sekarang suka pakai Vanilla dari The Body Shop jugak. Pakai sikit-sikit, bertahun-tahun pun tak habis. Jimat.
Yang ni bubuh dekat drawer: 
1. Stok ubat untuk allergic, 2. Stok ubat untuk perut [diarrhea, constipation etc.], 3. Plaster, Mosquito Patch, Acne patch etc., 4 dengan 5, Lin main bubuh je apa-apa.
(X_____X)
 
Lastly, health supplement:
1. Bio Protein Soy & Whey Protein from Cosway, 2. Spirulina from 21st Century, 3. Fibre Plus from Cosway, 4.Memorax from 21st Century, 5. Propolis Active, 6. Flavettes Calcium Supp. and 7. Jamu.
Tu je Lin nak kongsi. Meh kongsi barang-barang Beauty and Health korang pulak. Tinggalkan link kat bawah ni, nanti Lin datang melawat.
v(^o^)v

4 comments:

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Nava Krishnan said...

Lovely products and wish I can have all of it.

Sayang Amirah said...

Banyaknya perfume!! :O saya pun suka vanila body shop ^^

vita min said...

wah.. mementingkan penjagaan luar dan dalam.. bagus2...

jemput datang blog saya...
http://vitaminformeandyou.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...