Saturday, January 7, 2012

Beauty and Health.

(^_____^)"
Sorry, I buy cheap stuff.
#My Everyday Makeup items:
Ni memang wajib ada sebab Lin memang guna hari-hari untuk dapat effect muka plastik.
Start dengan:
1.  Hado Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion, 2. Olay Total Effect Moisturiser, 3. Biore Face Milk, 4. Johnson & Johnson Baby Powder.
5. Simple Pretty [Avon] Lip and Cheek Tint, 6. SilkyGirl Liquid Eyeliner, 7. Avon Eyeliner, 8. Silkygirl Hi-Definition Mascara, 9.Maybelline Lip balm. 
 Kalau rajin Lin tepek eyeshadow, setahun sekali. (+______+)"
 Kalau part Perfume, Lin suka beli dekat Avon or The Body Shop:
My favourite perfume, Amorito from The Body Shop, tapi dah tak ada. (T_____T) So, sekarang suka pakai Vanilla dari The Body Shop jugak. Pakai sikit-sikit, bertahun-tahun pun tak habis. Jimat.
Yang ni bubuh dekat drawer: 
1. Stok ubat untuk allergic, 2. Stok ubat untuk perut [diarrhea, constipation etc.], 3. Plaster, Mosquito Patch, Acne patch etc., 4 dengan 5, Lin main bubuh je apa-apa.
(X_____X)
 
Lastly, health supplement:
1. Bio Protein Soy & Whey Protein from Cosway, 2. Spirulina from 21st Century, 3. Fibre Plus from Cosway, 4.Memorax from 21st Century, 5. Propolis Active, 6. Flavettes Calcium Supp. and 7. Jamu.
Tu je Lin nak kongsi. Meh kongsi barang-barang Beauty and Health korang pulak. Tinggalkan link kat bawah ni, nanti Lin datang melawat.
v(^o^)v

4 comments:

  1. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  2. Lovely products and wish I can have all of it.

    ReplyDelete
  3. Banyaknya perfume!! :O saya pun suka vanila body shop ^^

    ReplyDelete
  4. wah.. mementingkan penjagaan luar dan dalam.. bagus2...

    jemput datang blog saya...
    http://vitaminformeandyou.blogspot.com/

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...