Monday, January 30, 2012

Babbling.

     Now ni dah masuk minggu ke 4 jadi trainee and currently still attach dekat Out Patient Dept. Assignment ada dua nak hantar next month. Plus, to make it more worst research and subject this sem punya exam sikit pun aku tak sentuh. Penyakit malas datang terlampau awal, I guess? or maybe I need some mood-lifter?

     Seriously, tak ada mood nak buat apa pun. Since balik tadi I just lay down on my bed, guling-guling, mandi and browsing blindly through internet. Otak asyik terfikir nak buat itu dan ini, tapi tak ada mood nak buat. Nak tidur, malas. Tapi mata mengantuk. Semua yang dibuat serba tak kena. Currently: typing this entry while watching NCIS @8TV yang tak menarik dan merapu.

     Semoga hari esok lagi better dari hari ni la ek?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...