Saturday, November 12, 2011

Random Post.

(>____<)"
tension sebab handphone rosak. tak boleh nak ambil gambar. tak boleh nak bubuh kat  blog.
tak semangat nak update blog.
nak baiki handphone. kena RM130.
belum ada budget.
so ambil gambar pakai phone orang lain je lah.
(T____T)"
[#1] Yang Menarik Perhatian Aku Dalam Paper 31st October 2011
Saiz besar juga undang masalah. problem.
 
terror. aku pun tak boleh nak buat macam ni.
 
boleh try ni. free je.
[#2] Movie Time.
 pergi tengok cerita Hong Kong Ghost Story. Tak seram pun. Lawak je.
[..period come..period go~~lalala]
[#3] Kedai makan baru buka kat area rumah aku.
Nasi Lemak Ayam Goreng Panas. RM3.50. Tak sedap pun. hampeh. dah la ciput. 
[#4] Dalam bas "berhenti-berhenti" dari Butterworth ke Sg Petani
benci. dah la kena berdiri dari Butterworth sampai Sungai Petani. Berdiri pulak sebelah seorang "makhluk" yang busuk gila bau tahi. pfftt~*semboq*
[#5] Gardenia Waffles
 ada 5 perisa. Cinnamon, Banana, Blueberry, Maple Wholemeal and Fresh Egg Vanilla. dah try makan semua. Yang paling sedap, perisa yang kat atas ni.
[#6] Pergi Sasa beli dua benda ni
 Konjac Sponge dengan Facial Cleaning Pad. Nanti aku buat review.
[#7] Cup Bon
 Selain Chatime dengan Each a Cup. Cup Bon pun sangat sedap.
[#8] Bubur Nasi Knorr
 
dah try semua?
[#9] Zenoctil

buka folder lama, terpandang ni. apakah?
[#10] sushi sedap
beli dekat JJ. semua ni baru RM4. campur sauce, each sachet 30 sen.
[#11] hantu Chatime
penyakit yang sangat serious.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...