Monday, November 7, 2011

macam-macam nak cerita.

dah 3, 4 hari juga tak update blog.
since hari Khamis minggu lepas rasanya.
so many things happen.
contohnya macam exam Pharm Chem yang sangat sengal.
*kalau pass pun dah kira sangat bersyukur tahap pfftt*
Balik rumah mak mertua raya haji kali ni.
Naik bas sampai Butterworth then naik another bus to Sungai Petani.
*gile exhausted*
then keesokkan harinya, mak mertua ajak balik beraya di Sungai Besar, Selangor pulak.
damn. bila aku nak study ni. dah la ada paper Dispensing hari Selasa ni.
So we end up balik sehari awal *semalam, petang hari raya*
hari ni lepas belanja, kemas rumah terus online. kejap lagi nak study pula.
*rindu kat blog. cet~*
tu cerita balik kampung raya haji.
ada cerita lain jugak. my phone. both. ROSAK!
damn. another bad new. (>____<)"
Nokia C6 screen display nya tak mahu hidup.
dah hantar kedai, technician tu kata ribbon dia rosak.
hand set slide memang selalu ada masalah macam tu. dia katalah;
it will cost RM130. (T_____T)" *nanges*
poket pun tengah tipis ni. so next month la baru hantar baiki.
mungkin lepas tu nak jual handset Nokia C6 ni. 
agak-agak dapat berapa ek?
Handset lagi satu, masalahnya pula, tak boleh call.
before ni tak ada pula masalah macam ni. boleh pula rosak serentak dua-duanya.
tak dapat la nak snap pic banyak-banyak. *nanges*
NASIB BAIK ada Sony Erriscon lama aku.
sigh~

1 comments:

Mia Liana said...

samalah.. akak pun pakai slide juga. hp mudah rosak. akak dah 2 kali tukar ribbon setakat ni..

good luck untuk exam!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...