Saturday, November 19, 2011

It's been a while.

lama juga aku tak update blog. 
dalam seminggu. sebab: hp rosak tak boleh upload gambar.
*as aku akan update blog based on gambar aku snap hari itu. most of the time~*
and tak ada mood.
mungkin sebab banyak benda dalam kepala aku sekarang ni.
too much to handle.
for now, study dah habis.
should I say yippee?
entahlah.
At this time, aku still risau about everything..future.
(T____T)"
One thing on my mind: Kuching
I really hope for this.
damn. seriously.
if this happen, it would be GREAT. GREAT. GREAT.
seriously.
P/S:but at the same time, saya tak nak jauh dari awak sebab even 4 jam pun awak tak ada boleh buat saya jadi tak betul. ini kan pulak berhari, berbulan, bertahun.

2 comments:

NOOR FATIN said...

ni gambar lama ni. tersangat lama. hehee

:)

xmau sedih2 k!

Razil Tahir said...

at least study dah habis...
best nyer.... XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...