Saturday, November 26, 2011

another lonely weekend. currently:

currently:
baru lepas kemas rumah dan basuh baju.
*feeling ala-ala Cinderella gitu~*
ha.ha.ha.
oh, currently juga ada buat kerja part time kat Dubliners Cafe.
* awkward. same job place with my husband* 
dua hari je. semalam dengan hari ni. lepas tu rehat, next week baru start balik kerja.
mesti confuse kan kenapa aku yang pemalas tahap dewa gaban ni boleh buat kerja part time pula di cuti-cuti sem ni.
suppose aku bercuti ke Langkawi, tak pun, at least, Cameron Highland.
damn.
it's not that I'm working cause we struggle to death, to survive; though.
the truth is because gila nak mati bosan duduk rumah jadi full time housewife tunggu suami balik kerja. *nanges*
lagipun I kerja sebab suami I juga. hello~~kami baru kahwin 9 bulan okay. mana boleh berpisah. kalau boleh nak dia ada kat rumah 24/7. tapi dia tak mahu. so aku pergi la kerja kat tempat dia kerja. rindu kut~
ha.ha.ha.
penat kerja. naik blister kaki berjalan ke sana ke mari jadi stewardess.
*nanges lagi*
selama ni kerja taip menaip je kan. tulisan pun ala-ala doktor. duduk menghadap aircond 24/7.
sekarang kena kerja~~~*nanges lagi dan lagi*
and currentlyi could eat a whole cow. if u know what i mean. alamak dah pukul 1.30, baju tak lipat lagi.
*meraung*

1 comments:

Mia Liana said...

anak belum ada lagi, memanglah asyik nak melekat aje..

nanti bila dah ada anak... dah sibuk dengan anak sahaja...

heheheh... bestnya tengah cuti sem..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...