Sunday, October 9, 2011

seharian berjalan.

keluar rumah dari pukul 12 sampai pukul 10 malam.
berjalan saja di hari ahad.
mula-mula pergi Tesco makan KFC.
(*____*)
kemaruk nak rasa ayam KFC Tomyam yang baru tu.
then pergi IT Fair kat Stadium Indera Mulia.
tak menarik pun. sesak. penuh orang.
lepas tu pergi Jaya Jusco, macam biasa MPH, Popular, Watson dengan Guardian tu memang tempat wajib pergi la kan. 
then my  nak tengok cerita Dream House.
tapi dah full.
so we decided to go to GSC Ipoh Parade instead.
tapi. hampeh. sebab tak ditayangkan kat situ.
my ❤ dah excited kot nak tengok movie.
last-last kami tengok cerita The Sorcerer and The White Snake.
movie start pukul 4.45. tengok jam baru pukul 3.40 kan.
so kami jalan-jalan dulu.
ada free checkup by Pantai Hospital.
kami pun try la kan. 
then baru tengok wayang.
cerita tu~~
lame. cliche.
cerita belum start tapi aku dah tau dah cerita dia macam mana. 
habis je cerita kitorang pergi another branch of Popular Bookstore in Ipoh Parade *lagi!* dengan Novelhut Bay *kedai jual buku 2nd hand*.
before balik kami pergi makan dulu.
ok. sila lempang kami laju2.
*tudung style giler*
balik. mandi. study. tidur.
sekian.
...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...