Friday, October 7, 2011

[review-ing] Biore Makeup Remover for Eyes and Lip

just received sample ni this morning.
*excited*
aku tak makeup banyak sangat cuma mascara dengan eyeliner je.
both waterproof. kalau sental pakai sabun pun still ada baki-baki lagi. terpaksa kuar duit beli makeup remover. *nanges* 
currently yang aku pakai tak berkesan sangat. mata pedih masuk minyak. woooOo~ serik lagi dah nak beli yang lain.
Product Info
what it's claims?
With its micro cleansing formula, Biore Makeup Remover for Eye and Lip softens even heavily layered waterproof mascara for easy removal. Gentle on the eye and lashes, it reduces the need for excessive, hard and repeated wiping around eye area. It also contains Hyaluronic Acid moisturizing ingredients to keep skin around eyes moist. Leaves no oily residue. Also suitable for removing lip makeup.
cara guna:
appearance etc.:
before and after aku goncang vigorously.
before: ada 2 phase of liquid. clear and pink color.
after: mix up, and macam ada glitter gitteww~
like?
sangat!!
gentle. and tak buat mata aku jadi kelabu sebab mata masuk minyak.
effectively remove mascara and eyeliner.
no more mata panda!
tak perlu guna banyak pun.
tak berminyak. tak melekit.
dislike?
nothing.
highly recommended! 
etc.
cotton pad.
*rujuk instruction*
overall:
5/5
dah. nak pergi cari botol besar kat Guardian.
nanti aku update harga.
bye.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...