Thursday, October 27, 2011

penyakit malas.

tak tahu kenapa kebelakangan sangat pemalas tahap dewa gaban.
ok fine. bukan literally, this is serious.
2,3 hari kebelakangan ini aku akan berjalan seharian, lepak rumah kawan-kawan, balik pukul 12 tgh malam, mandi dan terus tidur.
kalau sebelum ni aku pukul 5 pagi dah bangun study, tapi sejak 2,3 hari ni, bangun pukul 10 pagi.
argh~~~next week dah exam ni. boleh pula sampai 3 hari tak study!
o damn.
patutnya aku mengkuarantin diri before exam ni.
(+____+)
oooo...Suzlin!
what happen to you!
*entry pun pendek kan~~*

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...