Thursday, October 13, 2011

lots of love ❤❤❤

The best relationship is when you two can act like lovers and best friends.
"..rasanya org ingat kita belum kawen agaknya. ceteknya orang; fikir hanya couple boleh menggedik berdua.."
[~FynnJamal]
...
kebelakangan ni entry nak jiwang je kan.
*salahkan hormone..hahaha*
cuma nak cakap.
sayang, please don't change.
saya nak kita sampai tua macam ni.
ok?
even lagi 2,3 tahun kita ada anak.
even anak kita dah umur 20 tahun.
even kulit kita dah hilang collagen.
even bila saya dah tak hot lagi.
*hot ker..hahaha*
v(^____^)v
hari ni dapat sample lagi!
yeah~~
TQ..TQ..TQ..
 LipIce Lipbalm perisa Strawberry!
nyumnyum.
aku memang suka LipIce tapi bukan jenis ni lah.
*musthave*
sebab jenis ni buat aku nak rasa jilat bibir je. bibir jadi kering.
(>____<)
so, aku suka pakai yang LipIce Sheer Colour yang fragrance-free.
tak payah dah nak bubuh lipstick bagai.
Pregnancy Milk S-26 dari Wyeth
sedap! tak rasa nak muntah pun minum susu ni.
*aku suka minum susu, tapi ada satu susu ni rasanya lain macam sikit, Susu Anlene*
finally, this two brooch yang cantik ni.
tak ada nota. tak ada alamat dari siapa.
serius aku tak tahu dari siapa.
hadiah menang GA ka?
hadiah orang suka-suka bagi ka?
hmmm~~
btw, thanks a lot.
(。◕‿◕。)
...
berkenaan diet: rupanya dah 36 hari "Cabaran 90 hari tanpa nasi".
 walaupun listnya banyak merah2.
*boleh rujuk SINI*
tapi sekurang-kurangnya kurang jugak lah pengambilan nasi tu.
[9 hari fail]
KFC je dah makan 4x
exercise baru 6x
[Purata setiap 6 hari, exercise sekali]
*salahkan my ❤. dia asyik ajak makan KFC, bila ajak senam je, mesti dia buat tak tahu tau*
InsyaAllah lagi 54 hari ni mungkin lebih baik.
ngeh~~
...
berkenaan exam: lagi 18 hari. Paper Pharm Chem lagi 20 hari.
Semoga hari Final Exam nanti aku dapat jawab dengan penuh bijaksana dan ketenangan.
amin~~
...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...