Thursday, October 27, 2011

Loreal, Garnier and Maybelline Warehouse Sales!

our day, which is yesterday *cerita basi* starts with brunch@KFC. lagi!
sedih. cause my ❤ have to work full time today.
(+____+)"
ingatkan nak ajak dia pergi pakai inai kat pekan and
pergi Loreal, Garnier and Maybelline Sales! @Tower Regency Hotel, Ipoh.
habis plan hari ni.
nasib baik ada classmate temankan.
huhuhu.
pintu masuk hotel.
bukan alat makeup je murah. kat sini ada jugak jual Levis etc.
warehouse juga. murah-murah.
tapi tak ada duit nak beli. Levis ori even dah potong 70% sekalipun tetap RM100++
very expensive. I rather buy seluar slack yang RM20, 5 helai.
motif nak pergi sini sebenarnya, nak beli night and eye cream.
tak kisahlah jenama apa pun.
exam dah nak dekat ni, mesti aku stay up punya.
so, consequencenya~ mesti "panda eye" punya. entah kenapa.
senang sangat mata ni nak gelap.
ngeh~
look what did i buy:
murah tau.
Aqua Defense Eye Roll On RM10.
Brightening Eye Roll On RM15.
Night Cream RM6.
huhuhu~
so kalau sapa-sapa nak beli *ada ke?*
warehouse sales ni sampai akhir bulan ni
[30hb]
then before balik, singgah Bata @Ipoh Parade sekejap beli sandal sebab sandal aku dah putus.
ya. same old sandal. 
ni dah masuk yang ke 7, eh, 8 ke? maybe more than 10 times kot beli selipar yang sama.
(+____+)
just because I love the design, and sandal ni selesa pakai.
by the way,
TQ Amy, Ummu and Aisyah sebab temankan kiter~
hohoho.
lepas exam kita merayap lagi k?
oh yeah. lupa.
HAPPY DEEPAVALI.

1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...