Monday, October 17, 2011

gugup.

esok ada Interview KKM.
serius panic at the disco.
tak pernah segugup ini~
oh. apekah.
*drama queen*
macam tak pernah interview kan.
bukan apa, cuma this time, aku betul-betul giler mengharap punya supaya dapat kerja kerajaan.
senang, dapat sponsorship belajar.
my hubby dah memang sponsorship goverment, aku nak jugak.
try mohon~
tapi tak dapat-dapat. sekarang, lepas 5 tahun mohon, 4 kali renew borang SPA. 
Alhamdulillah~ kali ni dapat pergi Interview KKM.
and aku nak buat yang terbaik.
Kalau dapat, dah tak payah susah-susah nak buat loan sana sini, susahkan parent, my  nak further study ke apa.
kan?
start pukul 8 esok.
wish me luck!