Wednesday, October 5, 2011

girls night out ka? @Dubliners Cafe, Greentown, Ipoh.

 yesterday night pergi merayap kat rumah classmate.
ingatkan nak study, tapi dok sibuk bergosip sambil tengok TV.
lepas tu pergi makan dekat Dubliners Cafe.
oh yeah. my ❤ kerja part time dekat sini kot.
ok. awkward.
ni 1st time aku makan kat sini.
tapi bukan 1st time aku rasa makanannya.
sebab kadang-kadang my ❤ bawa balik makanan from here.
aku dah pernah rasa fish pie, vol-au-vent, pasta. kot.
*matilah~~xingat*
kami order set saja. murah.
Set yang ada nasi goreng and for me, set pasta dengan fish pie.
*k fine. fish pie tu ala carte. aku memang order dua.kuat makan*
hari ni air dalam set tu air manggo.
air hari-hari memang tukar katanya~~
starter: vol-au-vent.
gila lapar. terlupa nak ambil gambar.
*buruk perangai*
gambar kat atas curi kat FB Dubliners Cafe.
gambar air ni gambar tak curi.
yeah~~my fish pie with mashed potato and melted cheese!
RM10.50
and Pasta Bolognaise [set I]
 
finally dessert! chocolate brownies!
 
 tapi aku lupa nak ambil gambar nasi goreng tu.
(*____*)
so curi je kat Perak Today.
*giler famous kan tempat ni*
sepatutnya dalam gambar ni ada ayam seketul.
and starter nya begedil.
*tak ada gambar*
alasan sama: terlupa. sebab perut lapar.
(*____*)
one word. sedap!
next time boleh datang lagi and ambil gambar banyak-banyak. huhuhu.

1 comments:

Mohammad Norzairul Nordin said...

ayie ke ur <3? haha. nice.
the food yg die always bwk blik tu cooked by me. hope all ok. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...