Thursday, October 20, 2011

fuiyo. dah gaji lah hari ni~

alhamdulillah.
elaun dah keluar.
ingatkan kena berlapar sampai hujung bulan kan?
tapi bila dah dapat duit, macam-macam nak kena bayar.
nak kena bayar:
☑ Sewa rumah
☑ Bil Celcom
☑ Bil Streamyx
☑ ..saving.
duit minyak motor dah kena letak tepi siap-siap and extra sikit.
takut tiba-tiba motor meragam. tayar bocor ke apa.
macam mana kami nak pergi kolej.
nasib baik lah hidup berdua kan.
ringan sikit beban.
sigh~
boring lah asyik kena bayar hutang. hutang dan hutang lagi.
ini baru belajar, belum bekerja.
nanti dah kerja,
nak bayar duit loan study, nak beli rumah lagi, beli kereta lagi~
tu belum ada anak.
ish. kita memang tak boleh lari dari hutang lah.
silap-silap pendapatan seisi rumah RM4k pun belum tentu cukup lagi.
oh. bagaimanakah~~~?

[source]
nak duit macam ni boleh?
kalau ada sesiapa nak bagi saya USD 7 million.
sila hubungi saya secepat mungkin, OK?
hahaha.

4 comments:

Bilal binti Robah said...

nyah,duit dah ado
jom ah bermovie
klip 3gp beb
hahahahaha

Niena Pengembara Ilahi said...

smlm dh masuk duit gaji...

SUCI KUDUS said...

buat nuffnang byk2.. :)

lynda said...

best la ada gaji. kite nie cuti sem xde gaji pon.huhu
:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...