Sunday, October 23, 2011

Chatime @Greentown Ipoh dan Hari Ahad.

at first, my ❤ nak ajak pergi Cameron Highland.
jauh sangat~~
sakit pungkok naik motor lama-lama.
tak jadi.
so after lunch, we decided to go to Chatime yang baru buka di Greentown tu!
jadahnya Chatime tu? Chatime ni kedai jual Pearl Milk Tea
mcam Each-a-cup tu la~
orang kata Chatime ni lagi best dari Each-a-cup.
orang kata lah~
ada satu lagi jenama bonbon ke apa.
jual kat dalam JJ. tu sedap jugak. kami selalu beli.
berbalik pada cerita Chatime tadi~
kami order 3 jenis!
Choc Mousse, Grapefruit Green Tea and top seller!
Pearl Milk Tea!
so, air yang paling sedap~
my ❤ cakap dia suka Choc Mousse.
aku suka Pearl Milk Tea~~!
we both decided yang Grapefruit Green Tea kurang sedap.
sebab masam.
(>_____<)
tapi habis juga air ni kami minum.
hohoho.
next time nak order yang lain pulak.
sebelum balik kami singgah Taman DR. lepak2 macam zaman-zaman muda dulu.
*hukhuk*
seronok main basikal~
tengok ni. muka dia ja.
aku rasa aku dah kurus sikit.
(>_____<)
*sila muntah*

4 comments:

Mia Liana said...

uikkk dah kurus skit ke? jangan lah diet2, kalau nak mengandung.. :)

zOeY zAu YaH said...

owh ipoh erk? hihihi..kdg2 saya pi gak ipoh.

NOOR FATIN said...

pehh sedapnya!!

zOeY zAu YaH said...

insyaallah ujung bln ni pi ipoh hehe..