Sunday, October 23, 2011

Chatime @Greentown Ipoh dan Hari Ahad.

at first, my ❤ nak ajak pergi Cameron Highland.
jauh sangat~~
sakit pungkok naik motor lama-lama.
tak jadi.
so after lunch, we decided to go to Chatime yang baru buka di Greentown tu!
jadahnya Chatime tu? Chatime ni kedai jual Pearl Milk Tea
mcam Each-a-cup tu la~
orang kata Chatime ni lagi best dari Each-a-cup.
orang kata lah~
ada satu lagi jenama bonbon ke apa.
jual kat dalam JJ. tu sedap jugak. kami selalu beli.
berbalik pada cerita Chatime tadi~
kami order 3 jenis!
Choc Mousse, Grapefruit Green Tea and top seller!
Pearl Milk Tea!
so, air yang paling sedap~
my ❤ cakap dia suka Choc Mousse.
aku suka Pearl Milk Tea~~!
we both decided yang Grapefruit Green Tea kurang sedap.
sebab masam.
(>_____<)
tapi habis juga air ni kami minum.
hohoho.
next time nak order yang lain pulak.
sebelum balik kami singgah Taman DR. lepak2 macam zaman-zaman muda dulu.
*hukhuk*
seronok main basikal~
tengok ni. muka dia ja.
aku rasa aku dah kurus sikit.
(>_____<)
*sila muntah*

4 comments:

Mia Liana said...

uikkk dah kurus skit ke? jangan lah diet2, kalau nak mengandung.. :)

zOeY zAu YaH said...

owh ipoh erk? hihihi..kdg2 saya pi gak ipoh.

NOOR FATIN said...

pehh sedapnya!!

zOeY zAu YaH said...

insyaallah ujung bln ni pi ipoh hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...