Monday, October 17, 2011

berjalan sepanjang hari~

ok. rasa macam dah lama tak ada entry.
*konon*
so. hari nak cerita pasal berjalan-jalan di hari Ahad.
setiap weekend pun memang macam ni.
release tension with my ❤ tengok suasana Ipoh.
nak jalan hari lain my ❤ kerja. hari Ahad je dia cuti kan.
merayap. berjalan.
mula-mula lunch dekat Jaya Jusco. lepas tu my ❤ cakap dia malas nak jalan, dia nak naik motor je.
kehulu kehilir jalan sana jalan sini.
sampai Pekan Batu Gajah.
masa balik stranded kat sini:
Batu Gajah Perdana.
sebab hujan. so kami singgah kedai mamak berdekatan.
then singgah pasar malam kat situ.
best.
...
hari ni ada final Exam Mandarin.
eerr~~
tak tahulah nak cakap.
lagi 13 hari nak final exam Paper lain.
*kutip-kutip buku. baru masa ni la nak cuak kan*
...
>hadiah GA dari ShikinSayang<
hohoho. London okhaayy~~
TQ Kak! jauh datang ni. dari London ke Labuan terus ke Ipoh.
hohoho.
dah. nak study.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...