Thursday, September 29, 2011

thank you pharmchem, you ruined my day!

even result paper subjek yang lain memang best.
cuma ada satu subjek yang sangkut.
pharmaceutical chemistry.
thank you pharmchem, you ruined my day!
(T____T)"
bukan tak pay attention dalam kelas.
bukan tak study.
bukan tak study. double.
bukan tak study. triple.
kalau tak study, dapat result tak elok.
mungkin lah tak depress sangat.
tapi kalau subject ni la yang paling banyak study. 
paling banyak bersengkang mata tak tidur malam.
paling banyak..paling banyak..
tuptup dapat result hampeh tahap dewa macam ni.
tak ke rasa macam nak mati di situ?
aaaaaaaarrgghhh~~~~! bacat!
...
dapat sample susu Karihome dengan Poise Sample hari ni~
...
sayang.
betul. taktipu.

7 comments:

keyha azkiya said...

nak dapat barang free jugokkkk T_T

#ciksuzlin said...

@Keyha Azkiya follow la blog akak yang ni contestdansuzlin.blogspot.com. apa2 brg free akak update kat situ je.

NOOR FATIN said...

dasyat jugak pharmchem tu ye. hehe :) sabar2. gudluck tau!!

bloghok said...

sies?

#ciksuzlin said...

@Fatin tula psl~
@bloghok apa yg serius nye?

kak ijan said...

Hmmm... I loikeee the quote. Interesting. I think it's kind of true too :D

Don't be so sad, maybe lecturer kedekut markah kot. hehe

#ciksuzlin said...

@Kak Ijan tak apa. kami cuba lagi. TQ Kak Ijan :] Doakan kami tau, akhir bulan ni final.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...