Thursday, September 22, 2011

tak berapa sihat.

kelas sampai petang.
tekak saya sakit. macam nak demam ni.
my ❤ pun macam tu.
sekarang musim demam. cuaca tak menentu.
...
result exam? 
semua cemerlang kecuali PharmChem.
*nanges*
...
my baby Sipot a.k.a. Daniel sangat kelakar.
me  : Daniel buat apa tu.
him : Buat kerja sekolah la. Kaklong bila nak balik ni?
me  : Alah~ Kaklong banyak kerja la.
him : Kaklong banyak kerja ke? buatlah kat rumah.
me  : tapi ada kelas jugak. kalau tak datang cikgu marah.
him : ye ke? cikgu marah ke?
me  : yelah. Daniel dah besar nak jadi apa?
him : nak jadi cikgu tapi bila besar tapi Daniel tak gemuk.
me  : makan la banyak-banyak cepat besar.
him : dah makan dah, tak besar-besar pun.
me  : vitamin Kaklong beli ada makan tak?
him : adalah. tapi hari-hari Daniel makan tau.
me  : baguslah.
him : Kaklong, Daniel rasa Kaklong kena beli Cesum la.
me  : hah? apa tu?
him : Cesium..Cesium..tak tahu ke. Dulu masa balik kampung nenek kan Kaklong ada beli.
me  : yang mana ni?
him : iiii~~Kaklong ni. yang ada empat tu. satu Daniel, satu Abang, satu ibu....
me  : oh. CalciYUM. ceh. hah yelah. nanti balik Kaklong beli.

...and so on..so on..so on..sampai 50 minit...

and hari ni ada cerita lawak juga
aku check peti surat jumpa ni:
apa kejadahnya ni, dari Oversea kot.
bahaya ni.
dibuatnya Anthrax segala bagai.
seram nak bukak.
lagipun aku mana order apa-apa dari Oversea.
tapi disebabkan curiosity kills the cat yang melampau.
aku bukak jugak.
ceh.
minyak wangi Transformer rupanya.
kahkahkah.
bikin suspen ja.
dapat percuma sample EDP Body from Burberry.
sedap juga baunya, tapi belum try pakai seharian lagi.
sebab perfume kalau dah campur dengan peluh segala bagai, dia jadi lain kan and berbeza bagi setiap orang.
tak apa, 
esok aku pakai and buat review.

1 comments:

NOOR FATIN said...

baby sipot tu dah besar ek skrg???? hehehe ingat dlu ko penah cite pasal dia..

makan ubat la yunkk..

:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...