Friday, September 9, 2011

seronoknya dapat barang free

(。◕‿◕。) 
ya. aku memang "berhantu" sikit when it comes to contest, giveaway, freebies etc.
siap ada blog khas untuk ini semua
jemput datang jenguk. kalau korang pun giler contest macam aku, jangan lupa follow blog aku yang tak seberapa ni dan my other 2nd blog.
semua barang free dan hadiah GA sebagainya, aku akan buat review.
hohoho.
...
hari ni pakcik posmen hantar benda ni
sample Nescafe Gold
dan ini
Pen Stabilo 2 batang
buka emel pula, saya menang ini :]
*sila klik gambar untuk tumbesaran pesat*
...
then google sana sini, i've found this freebies 
free Acuvue lenses
and Lancome
Lancome Malaysia
[for more info, click HERE ok?]
so, cepat2 aku print up voucher nya untuk dibawa ke
IPOH PARADE.
Hasilnya:
contact lense kena tunggu dalam seminggu and dapat foundation Lancome dalam 5ml gitu.
jadilah~~mana mampu pun beli Lancome kan.
ok. nantikan review I okay~
...
hari tu ada masuk contest kat Fanpage Freshkon
*klik gambar untuk tumbesaran pesat*
saja-saja cuba nasib
kalau menang, seronok woo~~
try la.
tarikh tutup 16 September ni.

8 comments:

NOOR FATIN said...

pehh aku nak lancome tu boleh? kah3 :P

tahniah!!

#ciksuzlin said...

@NOOR FATIN hahaha. jeles tak..jeles tak..

Paris Hilton (M) said...

untunglaaa~~

SuzaDin said...

best nyer !

Cheerioet said...

thanks for visiting, returning your visit, and congraz for all the freebies... really a lot~

keyha azkiya said...

KAK SUZLIN AZREENA NORDIN! saya pun nak barang free jugak T__T

Nana Eddy said...

waaaah~ tahniah!! ehehe. bole la jenguk blog Brat, tengah ada giveaway skang ni XD

QUEENPINK said...

wah..bagus nie..queenpink suka..