Monday, September 12, 2011

seboleh-boleh kan?

first day exam hari ni
no comment.
aku pasrah je, tawakkal.
esok ada lagi 2 paper, 1 lab and 1 Meeting.
busy sepanjang hari~
(¬_¬)
then lusa ada satu paper, khamis ada 2 paper
then jumaat cuti
yeah~
tinggal hari isnin last paper
hari sabtu nanti rasanya akan ke KL bersama suami tercinta
sebab nak pergi jemputan ke Program Senyap 
anjuran IT Youth Movement kat PWTC hari Ahad ni.
*teruja*
tak sabar nak jumpa Kak Julia owner blog mialiana tu.
*otai blogger johorkot*
dia yang masukkan nama aku. terima kasih kak Julia sebab bagi peluang macam ni.
rasa diri dihargai.
and nak jumpa otai-otai lain juga
[especially abang ben]
huhuhu.
sebelum pergi kena submit details dengan buat slide untuk pengenalan blog.
ni screenshot slide aku.
*hodoh*
*klik gambar untuk tumbesaran pesat*
malu la saya
(>.<)
...
sample nestum dengan susu dumex dah sampai!
*teruja lagi*
susu untuk orang pregnant?
hahaha.sekarang aku ada hobi baru kot.
asal balik je dari kolej mesti tengok surat.
sampai my ❤ perli,
"kenapa tak tunggu kat pejabat pos je?"
(>.<)"
...
masuk hari ni dah hari ke-6
aku tak makan nasi
tapi duk melantak murtabak daging sampai 2 keping hari ni.
tu saja.
senam pun tidak.
*salahkan my ❤ sebab dia takmau temankan aku pergi jogging, tak mau temankan aku main badminton*
ok fine. alasan.
tapi kalau tak ada geng, tak best la nak bersenam
(ಥ_ಥ) 
berlari setempat sajalah nampaknya.
hari ni start buat sit up dengan pumping 15 kali.
cukup ka?
(¬_¬)
nak patah pinggang weyh~

3 comments:

zOeY zAu YaH said...

sedapnya nestum...smoga berjaya dlm exam ok.

- zuriey - said...

bestnya dapat jumpa otai blogger..goodluck ye

kak ijan said...

Salam Cik Suzlin,
Best of luck untuk exam ye :)

Kak ijan kat sini kena tunggu husband 'ketuk' dulu baru nak buat senaman sikit. sit up dah lama tk buat. hmmm, cemana tu? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...