Friday, September 9, 2011

no subject.

next week exam. allergy tak sembuh lagi.
muka still bengkak-bengkak.
this week sempat datang kelas sehari je. MC 4 hari.
last Wednesday, after discharge from ward, memang dah kurang.
then yesterday morning, allergy start balik. 
untuk elakkan possibility masuk ward lagi, so aku pergi Klinik Kesihatan Greentown saja. 
Dr tu kata, if tak baik lagi, memang kena admitted to the ward.
oh. no. never again.
lagi-lagi nak dekat exam ni.
pening kepala.
(>.<)"
...
yesterday my ❤ dah tolong ambilkan parcel.
jengjengjeng
sila jeles kawan-kawan.
macam yang aku jangkakan, memang hadiah GA.
hohoho.


seronok!
nak save ni untuk pakai next two week. after exam.
time to pamper myself, i think.
(¬_¬)
*tensen exam*
and dalam otw balik dari klinik,
aku terpandang ni.
wow. waffle cinnamon baru.
sedap juga. 1 bungkus RM1.40.
bubuh kaya pun sedap.

5 comments:

zOeY zAu YaH said...

comelnya packaging dia.g.luck on exam ya=)

Niena Pengembara Ilahi said...

tahniah ye :)


erm.. jering rebus sedap je, rasa cam ubi pn ada ^^.. mkn ngan kelapa, xberbau pn

#ciksuzlin said...

@zOeY zAu YaH tq syg~looking forward to ur tutorial video :)

#ciksuzlin said...

@Niena Pengembara Ilahi terima kasih :) ooo~~selalu makan jering buat ulam cecah sambal belacan.

SuzaDin said...

semoga cepat sembuh n gud luck exam yer awk ...

CHAYOK2 !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...