Saturday, September 17, 2011

KL.KL.KL!

naik bas pukul 8.30 pagi.
sampai dalam pukul 11 lebih kat KL Sentral.
makan. KFC.
then pergi PWTC.
check in hotel kat Jalan Putra.
ingatkan nak satu hotel dengan Kak Julia, as she supposed to reach KL today, tapi disebabkan suami dia ada kerja hari ni, so, dia direct dari JB malam nanti terus ke PWTC.
letak barang kat bilik dan terus naik LRT ke Plaza Rakyat.
jalan-jalan kat Mydin, Pasaraya Hari-Hari, beli baju untuk my ❤.
*1st time tengok beliau pakai kemeja, beliau sangat hensem*
then terus pergi ke Central Market.
cari makan lagi!
menu: bakso jumbo.
meat ball dia gila besar. harga RM6.
*lupa nak ambil gambar, sedap sangat*
tapi kami banyak ambil gambar sendiri
hahaha.
sila muntah.

gaya peace sambil muncung itik adalah sangat trend sekarang
okhay~~
then gi tengok performance, art gallery etc.
habiskan masa terluang
one word for this place
best!
lepas tu kami terus balik hotel and tidur.
kenalah tidur awal, esok kan ada event!

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...