Saturday, September 17, 2011

KL.KL.KL!

naik bas pukul 8.30 pagi.
sampai dalam pukul 11 lebih kat KL Sentral.
makan. KFC.
then pergi PWTC.
check in hotel kat Jalan Putra.
ingatkan nak satu hotel dengan Kak Julia, as she supposed to reach KL today, tapi disebabkan suami dia ada kerja hari ni, so, dia direct dari JB malam nanti terus ke PWTC.
letak barang kat bilik dan terus naik LRT ke Plaza Rakyat.
jalan-jalan kat Mydin, Pasaraya Hari-Hari, beli baju untuk my ❤.
*1st time tengok beliau pakai kemeja, beliau sangat hensem*
then terus pergi ke Central Market.
cari makan lagi!
menu: bakso jumbo.
meat ball dia gila besar. harga RM6.
*lupa nak ambil gambar, sedap sangat*
tapi kami banyak ambil gambar sendiri
hahaha.
sila muntah.

gaya peace sambil muncung itik adalah sangat trend sekarang
okhay~~
then gi tengok performance, art gallery etc.
habiskan masa terluang
one word for this place
best!
lepas tu kami terus balik hotel and tidur.
kenalah tidur awal, esok kan ada event!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...