Wednesday, September 21, 2011

berkenaan gemuk.

oh. kelas macam biasa. sepatutnya ada 3 kelas hari ni.
tapi kelas Pharmaceutical Service batal.
pergi jumpa Puan Zurina kejap, bincang pasal paper Pharmaceutical Chemistry.
sebab paper tu paling teruk.
(+_____+)
aku dah cakap, aku memang bodoh tak pandai chemistry ni.
since 1st year lagi.
sedih.
i already try my best.
tapi tak ada rezeki, nak buat macam mana.
mungkin rezeki masa final exam agaknya?
amin~
tapi. tapi. tapi.
result paper dispensing [practical] dengan Applied Pharmacology sangat memberansangkan.
hahaha.
*bangga. bangga. bangga*
alhamdulillah.
tinggal 2 result paper tak dapat lagi,
pharmaceutical service lab dengan theory.
...
masa dekat kelas OSHA tadi,
aku sempat belek-belek Samsung Galaxy Tab 1010.
classmate aku punya.
walaupun di hati nak sangat benda alah ni, tapi tak ada duit nak beli. woOoooOoo~
(ಥ_ಥ)
tak kisahlah. yang penting dapat pegang.
hahaha.
*sadis*
bila cakap pasal Samsung GT,
sebab pertama aku nak benda alah ni ialah,
aku ni suka membaca.
e-book berlambak apatah lagi physical book.
kalau ada tablet, ringan sikit bebanan.
kurang sikit keluar duit beli buku kat MPH, Popular.
kan? kan? kan?
sebab lain,
sebab Android banyak Apps yang buat life kita more productive and efficient. eh ye ke? hahaha.
tak kisahlah~
aku tertarik giler dengan satu apps ni:
Fat Booth
*korang boleh google*
k fine. aku tak berniat nak offence sapa-sapa.
aku sendiri pun gemuk.
tapi apps ni memang lawak la.
tengok gambar aku ni selepas diedit:
bapak gemok!
hahaha.
aku nak print gambar ni tampal kat dinding.
i will think twice kalau nak makan makanan yang tak sihat.
sekarang aku rasa aku gemuk,
tapi agak bersyukurlah tak segemuk ni.
*tu taknak bersyukur lagi tu*

2 comments:

SUCI KUDUS said...

omg... tu bebetl gemoks.. :)

keyha azkiya said...

Ohemjayyy! Gila scary kot itu macam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...