Monday, August 22, 2011

[mood swing]

oh. hari ni ada TEST mandarin, bukan KUIZ okay!
what a surprise kan~
dem.
(U__U)
malas lah nak cakap pasal ni.
...
hari ni berbuka baki kek semalam dengan air soya je
tak ada selera.
gedik gila walhal semalam tak macam guling-guling pulak tahan lapar.
semua ni sebab aku TERgoogle benda ni~
Diet Calculator
[click picture]
celah mana aku nak turunkan 3kg lagi
(ಥ_ಥ)
tak apalah, lagipun aku large frame
kurang BANYAK okay nak dapat risiko osteoporosis
*sedapkan hati*
tetiba rasa lapar yang teramat sangat kan.
tengok my ❤ bawa balik apa?
KFC.
makin bertambah la lemak-lemak sedia ada.
tapi aku makan jugak sampai licin.
(>.<)
...
puasa tinggal seminggu.
next week 28hb dah nak balik JB.
.alone.
sedihnya, rasa macam tak nak balik pulak. 
tapi rindu dengan baby sipot. 
mungkin raya ke-4 dah balik Ipoh kot.
sebab lepas tu nak beraya kat Sungai Petani pulak.
(*____*)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...