Sunday, July 31, 2011

esok puasa.

status kat FB semalam:
0515 morning~~~~
1357 eh. dah pukul 2? (*______*) cepat sgt masa berlalu
1450 ah.rupenye isnin ni dah puasa?!knp aku mcm lost track kebelakangan ni (*____*)


serius. aku tak tahu pun start puasa esok. aku ingat kan isnin minggu depan. aku dah siap cakap dengan my hubby, nenek and atuk yang aku nak balik JB next week. semalam aku call ibu, ibu kata puasa kan 1hb. cis. punah la plan aku nak balik next week. alang-alang balik cuti raye je la nanti.

kebelakangan ni selalu lost track of time. busy, banyak kerja nak buat, banyak benda nak fikir. *bajet perdana menteri* 

bangun awal hari ni. 5.30pagi, hujan ribut. breakfast, kemas2, basuh apa yang patut, gayut dengan my hubby yg kat SP selama sejam, mandi and sambung study balik. pening. banyak sangat nak dihafal.
bengang dengan sorang kawan ni, lain kali nak buat apaapa plan dulu. ada ke aku yang jauh ni yang kena handle problem dia yang jauh kat selatan sana, plan segala bagai. aku tahu lah ko baru start, nak belajar berniaga ke apa. aku dah bagi jalan cukup lah. manja sangat. dulu boleh la aku ikutkan je apa yang kau nak, now ni haram la kan, aku bukan kuli babu kau. tak koser aku. lantak ko. aku pun busy, ingat aku senang lenang goyang kaki sambil korek hidung ke. aku pun ada life sendiri, banyak kerja, busy. emosi betol aku. 

yeah~~dispensing dah siap 70%. cuma tinggal certain drug yang mengconfusedkan. and malam ni my hubby balik bawa balik daging(。◕‿◕。)ingatkan nak masak asam pedas untuk sahur ni kalau sempat. tapi tengok la nanti. buat buka pun best, tapi bulan puasa ni kena buka sorangsorang la sebab hubby kerja malam (ಥ_ಥ) tak apalah, berkorban sikit.

*mata dah ngantuk, bersengkang mata tunggu yang tersayang balik*
OUT.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...