Sunday, August 21, 2011

(¬_¬) esok ada kuiz mandarin!!

berbuka ayam percik dengan air soya hari ni.
tapi, tapi, tapi,
sekarang still rasa lapar lagi, walhal dah dua kotak air soya aku teguk. hari ni lebih lapar daripada biasalah.
entah kenapa.
tak ada buat apa-apa pun hari ni. cuma
online. online. online dan online lagi. tu je.
(>.<)
lapar.lapar.lapar.
...
call ibu, esok atuk dengan nenek dah nak balik kampung.
dah lama kami satu family tak balik kampung belah ibu.
kesian ibu.
...
lelangit aku inflammation.
entah kenapa pulak kan. macam-macam lah.
...
esok presentation Applied Pharmacology on Alternative Tx for drug abuse, n test mandarin.
(ಥ_ಥ)
*nangis*
serius. aku tak ada idea nak jawab apa test esok.
*finger crossed*
...
semua assignment dah siap. yeah!
esok dah boleh hantar.
...
oh. aku terlupa aku ada kek vanilla yang belum dimakan.
nomnomnom.

3 comments:

NOOR FATIN said...

mandarin bestt!! hehe gudluck! ^__^

NOOR FATIN said...

mandarin bestt!! hehe gudluck! ^__^

Lynn said...

waa~..bestnyer pandai cakap mandarin..^_^

Jemput ambik kad raya..^_^

Kad raya digital untuk korang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...