Wednesday, August 10, 2011

dah 10 hari puasa?

exam next month.
semoga diberikan kekuatan, kesihatan dan kebijaksanaan nak jawab exam nanti.
..amin..
kerja menimbun, tiket balik kampung tak beli lagi. tak tahu la ada lagi ke tak nanti bila beli last2 minute.
honestly, one side of me tak mau balik, and the other side mau balik. 50-50.
entahlah~~~
yang penting settlekan sem ni semua sebab ni dah final.
pas ni dah tak payah susah2 nak fikir hafal itu ini, solve itu ini.
juadah berbuka hari ni mi sanggul+kuah spagheti
xsedap
tp makan je la
rezeki hari ni kan
bersyukur je la dengan apa yang ada.
allergic menyerang lagi, mungkin sebab panas or what tak tahulah.
dah makan ubat. harap tak melarat sampai esok.
senang nak g kolej bagai.
kalau gatal satu badan, nak belajar pun tak selesa.
rasa mcm nak bertelanjang bulat je duduk dlm aircond.
boleh?
hahahaha.
(-_-)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...